Συμμετοχή της Thalis,μιας εταιρείας του Ομίλου Motor Oil,στην έκθεση Inno Days «Ημέρες Καινοτομίας 2023 – Η Κρήτη της Γνώσης και της Παραγωγής» που διοργάνωσε η Περιφέρεια Κρήτης .

Δημοσιεύθηκε : 28 Νοεμβρίου 2023

Η έκθεση «Ημέρες Καινοτομίας 2023 – Η Κρήτη της Γνώσης και της Παραγωγής» οργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία, για δεύτερη χρονιά από την Περιφέρεια Κρήτης υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Καινοτομίας.

Στην Έκθεση συμμετείχαν 160 εκθέτες, πραγματοποιήθηκε μαραθώνιος καινοτομίας και απονεμήθηκαν βραβεία καινοτομίας σε επιχειρήσεις της Κρήτης.

Η Thalis είχε σημαντική παρουσία στην Έκθεση και εκπροσωπήθηκε από την Γενική Διευθύντρια κα Μπαντουβά-Παπαζήση Θεοδοσία, η οποία δήλωσε: «Η  THALIS αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στην ανάπτυξη καινοτομιών και την ολοκληρωμένη ενσωμάτωση τεχνολογίας αιχμής που στοχεύει στην βελτίωση της απόδοσης των εγκαταστάσεων που κατασκευάζει και λειτουργεί. Για το λόγο αυτό στηρίζουμε την στενότερη συνεργασία του κόσμου της έρευνας και του κόσμου της κατασκευής και της ανάπτυξης νέων προϊόντων και υπηρεσιών.»

Η Thalis έχει δημιουργήσει διαχρονικά ένα ισχυρό επιχειρηματικό αποτύπωμα στην Περιφέρεια Κρήτης και στηρίζει την Πράσινη Μετάβαση του νησιού με καινοτόμες παρεμβάσεις και έργα.