Δημοσιεύθηκε : 30 Αυγούστου 2022

Την Κυριακή 28 Αυγούστου έφυγε από τη ζωή ο Βασίλης Παπαζήσης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της THALIS-ES, ένας εμπνευσμένος και πρωτοπόρος επιχειρηματίας που συνέβαλε αποφασιστικά επί μια τριακονταετία στην ανάπτυξη του κλάδου του Περιβάλλοντος στην Ελλάδα. Γεννήθηκε στις 10 Φεβρουαρίου του 1965 στα Γρεβενά. Σπούδασε στο Τμήμα Φυσικού Περιβάλλοντος του ΑΠΘ.

Με όπλο τις σπουδές του, την αποφασιστικότητα του και την διαίσθηση του έκτισε την περασμένη τριακονταετία υγιείς επιχειρηματικές δραστηριότητες στον τομέα του περιβάλλοντος. Ενέπνευσε και κινητοποίησε ένα πολυπληθές και ποιοτικό ανθρώπινο δυναμικό. Αφήνει πίσω του μία μοναδική κληρονομιά επιχειρηματικών στρατηγικών με ισχυρό περιβαλλοντικό και κοινωνικό πρόσημο. Από όλες τις επιχειρηματικές πρωτοβουλίες που ανέλαβε διαχρονικά η THALIS-ES ήταν το αγαπημένο του δημιούργημα. Ο καθαρός προσανατολισμός της εταιρείας στην προώθηση της κυκλικής οικονομίας και της αντιμετώπισης των προκλήσεων της κλιματικής αλλαγής φέρει τη δική του σφραγίδα. Η προσπάθεια του θα έχει συνέχεια γιατί στηρίζεται σε ένα φιλόδοξο όραμα που το είδαμε να γίνεται πραγματικότητα, σε σύντομο χρονικό διάστημα, με την δική του εμπνευσμένη ηγεσία.